Acum toate visurile mele se prefac în rugăciune…

F74E8682-BE1F-487D-890D-273D43B2C28DAzi inima mea e bucuroasă de timpul ce a trecut și a lăsat în urma lui învățături… Și eu împreună cu el, am lăsat în urmă visuri, lucruri și oameni ce mi-au îngreunat apropierea de Dumnezeu. Acele visuri… generoase iluzii de o oarbă sete a fericirii… spulberatu-mi-sa pân și scrumul lor …

Dumnezeu a avut alt vis pe care nu-l visam, acestea se împlinesc, când luăm decizii alături. Rezultatul acestui vis, de a crește interior, a răsunat printr-un răspuns dat unei noi persoane la întrebarea: ” De ce nu primesc nimic din tot ce cer în rugăciune?”. Mai demult era și întrebarea mea, când boceam și eu nimicuri ce-mi păreau pe-atuncea sfinte. Cu inima strânsă, prin neputință și deznădejde, am lăsat toate dorințele deoparte.

Doamne, îți mulțumesc că mi-ai amintit pe ce cale să merg…

Noi, oamenii, ducem în spate greutăți, griji și pofte, convinși că asta-i esența trăirii. Luăm aminte mai mult la părerile oamenilor și nu mai știm să ascultăm ce are Dumnezeu să ne spună. Ne punem toată priceperea s-avem case mari și comode, mașini scumpe, concedii costisitoare – ca să putem respira libertate, diplome și cât mai mult progres în vijelia lumii, iar din prisosul propriei vieți nu căutăm s-aducem mângâiere celor osteniți și speranță celor slabi, ci doar îi privim în trecere din deșarta noastră splendoare. Avem ocupații cu totul străine de cele sfinte și ne mor pe buze cuvintele dătătoare de credință. Visăm propria împărăție…  Absorbiți de reușite și viața mult visată, nu mai mirosim a Isus…

La câte chinuri și la câte umilinți n-aduce pe om deșarta-i năzuință de a-și ieși din frânele chemării lui…

Haidem să nu mai călcăm pe unde viața-i o spoială lăsând în grabă drumul cel bun și cunoscut, ca mai apoi, când deschidem ochii, drumul bun să fie departe și să ne pomenim înstrăinați. Că dincolo de truda clipei noastre ne așteaptă veșnicia, iar timpul ce ne-a fost dat este cel al mântuirii. Cu Domnul lângă noi și în noi nu ne va lipsi nimic, El ne e puterea-n lupte pe drumul spre Împărăția Cerurilor. Hai să lăsăm anii vieții înțelept să se strecoare și să trăim pentru cer… acolo-s visuri fericite!

 

„CĂCI NOI N-AVEM AICI O CETATE STĂTĂTOARE, CI SUNTEM ÎN CĂUTAREA CELEI VIITOARE.”

„FRAȚILOR, CĂUTAȚI CU ATÂT MAI MULT SĂ VĂ ÎNTĂRIȚI CHEMAREA ȘI ALERGAREA VOASTRĂ, CĂCI, DACĂ FACEȚI LUCRUL ACESTA, NU VEȚI ALUNECA NICIODATĂ.”

„CĂUTAȚI MAI ÎNTÂI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ȘI NEPRIHĂNIREA LUI, ȘI TOATE ACESTE LUCRURI VI SE VOR DA PE DEASUPRA. „

-Biblia-

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre „Acum toate visurile mele se prefac în rugăciune…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s